Besök

KOM OCH BESÖK OSS

Välkommen att besöka oss i den gamla fabriken som numera går under namnet Kulinariet och är ett centrum för lokalt och småskaligt mathantverk. Här kan du se när våra skickliga bagare gräddar Skedvi Bröd i vedeldade ugnar. Tillsammans har de över 300 års erfarenhet av hantverket – det är sannerligen en upplevelse att se dem svinga sina brödspadar! Dessutom bjuds det på mjukbulla, halvgräddat knäckebröd direkt  från ugnen, som äts med smör som sakta smälter. Förr i tiden brukade skolbarnen i Stora Skedvi slinka in i bageriet på väg hem från skolan, och tigga en mjukbulla från snälla bagare. Det är en sann delikatess med lång tradition!

I saluhallen Visthusboden kan du handla godsaker från leverantörer som framställer sina produkter med kärlek och omsorg, många av dem finns inom en radie av några kilometer. Avnjut en lunch eller en kopp kaffe med Skävemacka i den fina saluhallen eller en trappa ner i bageriet.

GRUPPER & EVENT

Du kan även besöka oss som större eller mindre sällskap. Boka en visning av Kulinariet, hör vår spännande historia och avnjut en lunch eller kaffe och mjukbulla i bageriet.

Vi erbjuder också Bagarkvällar då du och ditt sällskap gräddar knäckebröd tillsammans med bagarna, äter gott och umgås medan elden i ugnarna knastrar och värmer. Brödet som ni gräddar får ni självklart ta med hem.

Grupper förbokas alltid. Kontakta Jonas på bokning@kulinariet.se så får du veta mer.

Ladda ned PDF med mer information

ÖPPETTIDER

Onsdag-Fredag 10-18
EXTRA Öppet i december tisdag 10-18 (Gäller 4/12, 11/12, 18/12)
Lördag 10-15
Söndag 11-15

ev. avvikelser förmedlas via saluhallen Visthusbodens hemsida visthusbodenistoraskedvi.se

Gräddning av bröd sker vanligtvis onsdag-fredag ca kl 10-17.

Landet ReklambyråBesök