Besök

KOM OCH BESÖK OSS

Välkommen att besöka oss i den gamla fabriken som numera går under namnet Kulinariet och är ett centrum för lokalt och småskaligt mathantverk. Här kan du se när våra skickliga bagare gräddar Skedvi Bröd i vedeldade ugnar. Tillsammans har de över 300 års erfarenhet av hantverket – det är sannerligen en upplevelse att se dem svinga sina brödspadar! Känn doften och värmen från ugnarna och avnjut mjukbulla, halvgräddat knäckebröd direkt från ugnen som bagarna bjuder på, och som äts med smör som sakta smälter. Förr i tiden brukade skolbarnen i Stora Skedvi slinka in i bageriet på väg hem från skolan och tigga en mjukbulla från snälla bagare. Det är en sann delikatess med lång tradition.

I saluhallen Visthusboden kan du handla godsaker från leverantörer som framställer sina produkter med kärlek och omsorg, många av dem finns inom en radie av några kilometer. Här kan du också avnjuta en lättare lunch i saluhallen med glass till efterrätt från det lilla mejeriet Stora Skedvi Mejeri, samt från slutet av september även lunch i restaurangen när den öppnar i ny regi. Allt i den trivsamma industrimiljön som Kulinariet erbjuder.

GRUPP, KONFERENS & EVENT

Vår gamla fabrik Kulinariet, är ett spännande besöksmål. Bjud in din personal, dina affärsbekanta eller samla vännerna. Välkommen att besöka oss som större eller mindre sällskap!

Den fina industrimiljön blir den perfekta mötesplatsen för konferensen eller mötet och kan kombineras med lunch eller middag. Varför inte avsluta dagen med att uppleva ett helt annat yrke? Grädda ditt eget knäckebröd med våra bagare eller tillaga er egen middag tillsammans med kockarna i restaurangen.

På dagtid erbjuds visning av vår fabrik, då vi berättar den spännande historien om Skedvi Bröd och Kulinariet. I samband med det kan lunch eller kaffe avnjutas i knäckebrödsbageriet eller i restaurangen och delikatesser inhandlas i saluhallen Visthusboden.

Våra Bagarkvällar bjuder på både värme och trivsel! Du och dina vänner/ affärsbekanta får prova på att grädda ert eget knäckebröd, äta gott och umgås medan elden i ugnarna knastrar och värmer. Om du har särskilda önskemål för ditt grupparrangemang, om du vill veta mer om oss eller boka, maila till bokning@kulinariet.se Grupper förbokas alltid.

Ladda ned PDF med mer information

ÖPPETTIDER

Tisdag-Fredag 10-18
Lördag 10-16

ev. avvikelser t ex vid helgdagar, inför jul- och sommartid, förmedlas via saluhallen Visthusbodens hemsida.

Gräddning av bröd sker vanligtvis onsdag-fredag ca kl 10-16:30. Vissa undantag t ex i samband med sjukdom eller semester.

Landet ReklambyråBesök