Besök

KOM OCH BESÖK OSS

Välkommen att besöka oss i den gamla fabriken som numera går under namnet Kulinariet och är ett centrum för lokalt och småskaligt mathantverk. Här kan du se när våra skickliga bagare gräddar Skedvi Bröd i vedeldade ugnar. Tillsammans har de över 300 års erfarenhet av hantverket – det är sannerligen en upplevelse att se dem svinga sina brödspadar! Känn doften och värmen från ugnarna och avnjut mjukbulla, halvgräddat knäckebröd direkt från ugnen som bagarna bjuder på, och som äts med smör som sakta smälter. (Under rådande pandemi bjuder vi inte på mjukbulla eller smakprover.) Förr i tiden brukade skolbarnen i Stora Skedvi slinka in i bageriet på väg hem från skolan och tigga en mjukbulla från snälla bagare. Det är en sann delikatess med lång tradition.

I saluhallen Visthusboden kan du handla godsaker från leverantörer som framställer sina produkter med kärlek och omsorg, många av dem finns inom en radie av några kilometer. I restaurangen här på Kulinariet är närproducerat, vällagat och goda smaker i fokus. Här avnjuts kulinariska luncher kl 11-15 varje dag som Kulinariet har öppet.

GRUPP, KONFERENS & EVENT

Vår gamla fabrik Kulinariet, är ett spännande besöksmål. Bjud in din personal, dina affärsbekanta eller samla vännerna. Välkommen att besöka oss som större eller mindre sällskap!

Den fina industrimiljön blir den perfekta mötesplatsen för konferensen eller mötet och kan kombineras med lunch eller middag.

På dagtid erbjuds visning av vår fabrik, då vi berättar den spännande historien om Skedvi Bröd och Kulinariet. I samband med det kan lunch eller kaffe avnjutas i knäckebrödsbageriet eller i restaurangen och delikatesser inhandlas i saluhallen.

Våra Bagarkvällar bjuder på både värme och trivsel! Du och dina vänner/ affärsbekanta får prova på att grädda ert eget knäckebröd, äta gott och umgås medan elden i ugnarna knastrar och värmer. Om du har särskilda önskemål för ditt grupparrangemang, om du vill veta mer om oss eller boka, maila till bokning@kulinariet.se Grupper förbokas alltid.

Ladda ned PDF med mer information

ÖPPETTIDER

Ordinarie öppettider:
Tisdag-fredag 10-18
Lördag 10-16

Ev. avvikelser, t ex vid helgdagar samt i jul- och sommartid, förmedlas via saluhallen Visthusbodens hemsida.

Gräddning av bröd sker vanligtvis onsdag-fredag ca kl 10-16:30, i perioder även tisdagar. Fabriksförsäljning av bröd finns alltid i saluhallen när den är öppen.

Vissa undantag t ex i samband med sjukdom eller semester. Bakning sker vanligtvis inte under helger, och i de fall som det händer så meddelas det i förväg i våra sociala medier.

Landet ReklambyråBesök