Skedvi_Brod_Julen2021_1920x832
Skedvi Bröd / Julen 2022

JULEN 2022

Snart är det
jul igen!

Julen står för dörren och vi älskar tiden vi har framför oss! Smakerna, dofterna, traditionerna och julklapparna. Här hos oss kan du inleda julen och lösa många av göromålen som behöver fixas inför den kommande storhelgen.

Saluhallen

I saluhallen fyller vi på vart efter med maten och smakerna som vi önskar inför advent och jul. Skedvi Bröd Glögg, pepparkakor och ost därtill. Knäckebröd, rökt kött och korv. Julskinka och senap. (Skinksläpp 2-4 dec). Den inlagda sillen och rörorna som levereras av restaurangen kommer närmare jul. Det är närproducerat och korta leveranser så långt det är möjligt. Precis som vi vill ha det.

Julklappstips

Vi vill fylla julklapparna med goda smaker från Stora Skedvi med omnejd! Våra producenter är små och framställer sina produkter med kärlek och omsorg. För enkelhetens skull har vi tagit fram tre paket: Dalalådan Stor, Dalalådan och Dalalåda Veg. Se länk nedan för innehåll i de olika paketen. Har du andra önskemål om vad din julgåva ska innehålla? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till med förslag. julklapp@skedvibrod.se

> Julklappstips (PDF)

Restaurangen

Vårt julbord serveras direkt vid bordet i fem serveringar. Du har gott om tid att avnjuta välkomponerade kulinariska rätter i julens smaker och kan lugnt invänta nästa efterlängtade tallrik. Skulle du ha plats för mer än det som serveras, då lovar vi självklart att fylla på.

Maten tillagas av bästa tänkbara råvaror, som så långt det är möjligt hämtas från Stora Skedvi med omnejd. Vårt julbord är hållbart och nära.

> Julbord i Skäve (PDF)

Julbord på Skedvi Bröd

Julbord serveras 24 nov – 17 dec , torsdag kl 18, fredag kl 18, lördag kl 17 och kl 20

VÅRA FEM SERVERINGAR

1:a  Julens smakrika sillar

2:a  Lax i lyxiga smaker

3:e  Charkuterier och julskinka

4:e  Julens klassiska varmrätter

5:e  Ett sött och gott avslut

Pris 695 kr

Dryckespaket med smak av jul finns att köpa.

Boka ditt julbord nu!

Information och bokningar kontakta restaurangen@skedvibrod.se eller 076-116 02 00.

jul1
jul2
jul3
jul4
jul5
previous arrow
next arrow

Vårt julbord serveras direkt vid bordet i fem serveringar.

Skedvi Bröd Akvavit

BÖRJAN PÅ EN NY TRADITION!

Ett smakrikt brännvin, destillerat av Tevsjö Destilleri i Hälsingland och tillverkat på handgräddat knäckebröd från Dalarna.

Knäckeresterna från bageriet har tagits tillvara och omsorgsfullt förvandlats till denna akvavit. Allt för att inte en enda knäckebrödsmula ska gå till spillo.

Akvaviten finns i två sorter och
kan beställas på Systembolaget: