skedvi-brod-bageri
Skedvi Bröd / Besök oss

Skedvi Bröd

Besök oss

Välkommen att besöka oss i den gamla fabriken. Här samlas lokalt och småskaligt mathantverk och bjuder in till knäckebrödsupplevelser för alla i knäckebrödsbageriet, saluhallen, restaurangen och mejeriet, och sommartid även utomhus då vi öppnar vår gårdsplan.

Botanisera i saluhallen, upplev när bagarna gräddar knäckebröd i de vedeldade ugnarna och avnjut kulinariskt tillagad mat i restaurangen.

Besök oss som grupp

Du kan också besöka oss som större eller mindre sällskap. Bjud in din personal, dina affärsbekanta, seniorföreningen, bokklubben eller samla vännerna. Den trivsamma industrimiljön blir den perfekta mötesplatsen där mathantverk och klok mat hamnar i centrum.

Rundtur och visning

På dagtid erbjuds visning av vår fabrik till grupper, då vi berättar den spännande historien om Skedvi Bröd. Rundtur och visning förbokas alltid. I samband med det kan lunch eller fika på Skäve-vis avnjutas och delikatesser inhandlas i saluhallen. Upplev hantverket på nära håll och känn doften och värmen när bagarna gräddar knäckebröd för hand i de vedeldade ugnarna.

Rundtur och visning förbokas på mail besokoss@skedvibrod.se.

Upplev våra Bagarkvällar

Våra Bagarkvällar bjuder på både värme och trivsel! Du och ditt sällskap (minst 12 pers) får prova på bagaryrket för en stund. Grädda ert eget knäckebröd tillsammans med bagarna och umgås medan elden i ugnarna knastrar och värmer. Kombinationen med restaurangbesök gör det till en helkväll!

Om du har särskilda önskemål för ditt grupparrangemang, om du vill veta mer om oss eller boka, maila till besokoss@skedvibrod.se. Grupper förbokas alltid.

besok_s
besok_s2