deli_1
deli_2
nar_1
previous arrow
next arrow

SALUHALLEN

I delikatessdisken
och på hyllan

I vår manuella disk finns rökta delikatesser, korvar och andra tilltugg, från närliggande producenter och vår egen produktion. Utvalda delar av vår charkråvara skickas till något av charkuterierna och rökerierna i vår närhet och blir till fantastiska pålägg och utsökta korvar. Ett eget charkuteri och rökeri har än så länge förblivit en dröm…

Här i saluhallen är mycket av det du hittar närproducerat. Där finns tillbehören som marinader och såser som gör grillmiddagen komplett. Från restaurangen levereras ljuvliga röror och såser till vår manuella disk, och till storhelgerna inlagda sillsorter och annat som hör till. Utbudet av godsaker som produceras i fabriken växer. Får du smak på något när du äter i restaurangen, är chansen stor att det också finns att införskaffa hos oss i saluhallen.

Vår ostdisk är ofta dignande, med ett spännande utbud från små och större ostproducenter. Många av dem finns nära oss. Här finns också en mjölkkyl där du kan fylla din glasflaska med mjölk som kommer från Fredrikslunds Gård en kilometer härifrån. Den pastöriseras i mejeriet en trappa ner där också ost i olika former, den ljuvligaste glassen, ostkakor och annat tillverkas. Närheten igen - den som vi älskar!

Som grädde på moset, kryddar vi vårt sortiment med sånt vi gillar från leverantörer som finns lite längre bort, men som alla är småskaliga och framställer sina produkter med kärlek och omsorg. Fina oljor och vinäger samsas med olika mjölsorter, drycker, marmelad, godis och en hel del annat.

Vi älskar mat helt enkelt och värderar den högt!

Moa_Delikatess
deli_s2