skedvi-brod-bageri

KNÄCKEBRÖDSBAGERIET

Fortsättningen på en lång och god hantverkstradition

I bageriet eldas det i ugnarna med gran- och tallved. Bagarna svingar sina brödspadar när knäckebrödet gräddas på traditionellt sätt. Det ger vårt bröd en alldeles unik smak och ingen kaka blir den andra lik. Välkommen till oss i bageriet. Hör knastret från  elden i ugnarna, känn värmen och doften och upplev när bagarna bidrar till att bevara ett stycke svenskt kulturarv.

Mjukbulla

I knäckebrödsbageriet bjuds du på en smakupplevelse av speciellt slag, när bagarna bjuder på mjukbulla. Direkt från ugnarna serveras halvgräddat knäckebröd som avnjuts med en rejäl klick smör som sakta får smälta. Kladdigt, unikt och ljuvligt gott!
OBS! Under rådande pandemi bjuder vi inte på mjukbulla.

Brödkort - var elfte gratis

I Saluhallen erbjuder vi dig som gärna köper Skedvi Bröd i stora kartonger ett stämpelkort. För varje kartong Bitbröd 4,4 kg som du inhandlar, får du en stämpel. När du samlat ihop 10 stycken, kan stämpelkortet bytas mot en kartong. (Gäller endast i Saluhallen)

Bakdagar tisdag-fredag ca kl 10-16.

Reservation för eventuella ändringar.

skedvi_brod_mjukbulla

Mjukbulla - ljuvligt gott, men ladda med servett och ät inte för mycket!

skedvi_brod_brod

Tips! Missa inte Brödkortet, var elfte bitbrödskartong gratis.

Skedvi Bröd Akvavit

BÖRJAN PÅ EN NY TRADITION!

Ett smakrikt brännvin, destillerat av Tevsjö Destilleri i Hälsingland och tillverkat på handgräddat knäckebröd från Dalarna.

Knäckeresterna från bageriet har tagits tillvara och omsorgsfullt förvandlats till denna akvavit. Allt för att inte en enda knäckebrödsmula ska gå till spillo.

Akvaviten finns i två sorter och
kan beställas på Systembolaget: