skedvi-brod-bageri

KNÄCKEBRÖDSBAGERIET

KÖP SKEDVI BRÖD

Vårt bröd levereras ut till butiker i stora delar av landet. Det är vi otroligt stolta över! Många av leveranserna går genom grossister, vilket gör det svårt för oss att ha en aktuell och uppdaterad lista på våra återförsäljare. Vi vet helt enkelt inte exakt vilka som har vårt knäckebröd på butikshyllan just nu, vilka som precis har köpt in det och vilka som eventuellt har slutat.

Om du har frågor kring det här eller undrar var du kan hitta din närmaste butik, kontakta Riina Myrsell via e-post riina@skedvibrod.se eller telefon 070-362 87 50. Hon gör sitt bästa för att lotsa dig rätt.

Fabriksförsäljning

I saluhallen här i Stora Skedvi finns vår fabriksförsäljning, där du så gott som alltid hittar alla Skedvi Bröds produkter. 

ICA

Vårt knäckebröd finns i ett stort antal Ica-butiker runtom i landet, dock långt ifrån alla. Brödet finns på Icas centrallager, vilket gör det enkelt att beställa för butiksägaren. Om du saknar Skedvi Bröd i din butik, tipsa gärna om oss! Nedan hittar du våra artikelnummer.

Originalet243631
Extragräddat243633
Surdeg&Korn245267

Utvalda delikatessbutiker

Skedvi Bröd finns också i ett antal utvalda delikatessbutiker runtom i landet, där man precis som vi, värderar småskalighet, mathantverk och kvalité. Om du saknar Skedvi Bröd i din butik, tipsa gärna om oss!

 

Köp Online

Du kan förstås också beställa Skedvi Bröd online.

Delitea

Här kan du beställa alla varianter av vårt bröd och de flesta av våra andra produkter.
KÖP ONLINE

Knäckebrödonline

Nätbutik som som levererar vårt knäckebröd inom hela EU.
KÖP ONLINE

Din Saluhall

Nätbutik med ett urval av våra produkter.
KÖP ONLINE

Onfos

Nätbutik som vänder sig till våra tyska kunder.
KÖP ONLINE

För restaurangägare

Driver du restaurang? Beställ vår restaurangförpackning med 4 kilo knäckebröd hos Grönsakshallen Sorunda, art.nr 79324

Kontakta oss så berättar vi gärna mer: riina@skedvibrod.se