salu_2
skedvi-brod-bageri
salu_1
previous arrow
next arrow

SALUHALLEN

En saluhall på vischan i Stora Skedvi

Att placera en saluhall här på vischan i Stora Skedvi i södra Dalarna, kan tyckas märkligt - eller precis tvärtom! Vår fabrik ligger mitt i en blomstrande landsbygd. Här i byn finns bönderna, tillika entreprenörerna, som levererar fläsk- och nötkött, potatis, ägg och mjölk direkt till oss i saluhallen. 

I vår manuella disk finns färskt kött, rökta delikatesser, ett dignande utbud av ostar och ljuvliga delikatesser tillagade av kockarna i restaurangen. Fabriksförsäljning av Skedvi Bröd får många hyllmeter och du kan fylla din glasflaska med mjölk direkt ur kylen. På hyllorna hittar du också allehanda godsaker, som kryddor, marinader, oljor och världsmästarsenap, sötsaker av alla de slag, drycker, marmelad och sylt bland mycket annat.

Vi gillar småskaligheten och värderar närheten till producenterna högt, utan att tulla på kvalitén det minsta. Välkommen att botanisera, handla klokt och inspireras.

salu_s2
salu_s1

KÖTTLÅDOR FÖR ALLA
SMAKER OCH SÄSONGER

Här kan du beställa köttlådor som finns året om i olika utförande beroende på säsong. Välj mellan Nöt-, Fläsk- eller Mixlåda.

Köttlåda