skedvi-brod-bageri
salu_1
deli_1
previous arrow
next arrow

SALUHALLEN

En saluhall på vischan i Stora Skedvi

Att placera en saluhall här på vischan i Stora Skedvi i södra Dalarna, kan tyckas märkligt - eller precis tvärtom! Vår fabrik ligger mitt i en blomstrande landsbygd. Här i byn finns bönderna, tillika entreprenörerna, som levererar fläsk- och nötkött, potatis, ägg och mjölk direkt till oss i saluhallen. 

I vår manuella disk finns både färskt kött och goda skinkor och korvar. Dessutom ett dignande utbud av ostar samt delikatesser tillagade i restaurangen. Fabriksförsäljning av Skedvi Bröd får många hyllmeter och du kan fylla din glasflaska med mjölk direkt ur kylen.

Utbudet av våra egna godsaker, som vi producerar i fabriken, växer. De har sällskap på hyllor och i kylen av produkter från andra småskaliga producenter. Många av dem från trakten och andra kommer längre bort ifrån. Här hittar du allehanda godsaker, som världsmästarsenap, oljor, drycker, marmelader och sötsaker bland mycket annat.

Vi gillar småskaligheten och värderar närheten till producenterna högt, utan att tulla på kvalitén det minsta. Välkommen att botanisera, handla klokt och inspireras.

salu_s2
salu_s1

KÖTTLÅDOR FÖR ALLA
SMAKER OCH SÄSONGER

Här kan du beställa köttlådor som finns året om i olika utförande beroende på säsong. Välj mellan Nöt-, Fläsk- eller Mixlåda.

Köttlåda