Lager3
blommor2
mat
ute
matsal
previous arrow
next arrow
Skedvi Bröd / SVENSKA DRYCKER OCH MAT 17 AUGUSTI

SKEDVI BRÖD

SVENSKA
DRYCKER & MAT
17 augusti

Vi vill avrunda sommaren med att vidga våra vyer! Vi gör det med en festival och riktar fokus på det vi gillar allra mest, mat och dryck. Med trevligt häng och tillsammans med andra intresserade, tror vi att ny kunskap landar bäst Välkommen till en dag då vi får utöka kunskapsbanken och träffa nya spännande producenter. Allt detta i skön festivalmiljö!

Genom olika mötesplatser och sammanhang har vi fått ett spännande nätverk med mat- och dryckesproducenter, både från våra trakter och långt utanför. De är småskaliga precis som vi och framställer sina produkter med kärlek. De är hängivna - och inspirerar oss!

Nu har vi bjudit in dem till oss. Den här augustidagen samlas de här på Skedvi Bröd. Gårdsplanen förvandlas till festivalområde och containrarna fylls med dessa spännande producenter av både mat och dryck. Festivalmat kommer att finnas till försäljning.

Det blir intressanta föreläsningar, dryckesprovningar och provsmakning. En av föreläsarna är Nadia Karlsson från Spritmuseum, välkänd i dryckeskretsar för sin otroliga kunskap och sina färgsprakande föreläsningar. Ingen kan entusiasmera som hon!

Nu jobbar vi på med att fylla det sista i programmet! Detaljerat program med tider och möjlighet att boka in sig på föreläsningar och dryckesprovningar släpps 1 juli.

Föreläsningarna ingår i entrépriset och dryckesprovningar tillkommer utöver biljettpriset.

Varmt välkommen till en festival där det erbjuds både mat, dryck och kunskap om just det!

GÅRDSPLANEN BLIR FESTIVALOMRÅDE

Vi förvandlar gårdsplanen till festivalområde med allt vad det innebär. God mat, småplock, dryck och musik. I containrarna finns småskaliga dryckesproducenter på plats. Passa på att prova dig fram bland svenska drycker!

I baren finns dryck från alla dryckesproducenter ett urval av bubbel och vin.

Du betalar enkelt med polletter hos utställarna, som köps vid entrén. Du har också möjlighet att fylla på med festivalmat tillagad på svenska råvaror när hungern sätter in. Ät och drick, smaka, njut och prova dig fram! Mat och bar på gårdsplanen betalas med kort, kontant eller polletter.

Öppet på gårdsplanen lördag 14-00

RESTAURANGEN

I restaurangen förbokas bord och A la Carte-menyn serveras som vanligt. https://skedvibrod.se/restaurangen/boka-bord/

Om du vill besöka festivalen efter middagen, så köper du biljett till den, gärna i förväg men annars på plats (begränsat antal platser).

Öppet i restaurangen lördag 14-22.

BILJETTER

Lördag 245:-
Biljett kan köpas vid entrén i mån av plats 345:- per dag.

Åldergräns för eventet är 20 år, giltig ID handling ska kunna uppvisas vid begäran.

Vi siktar på en skön festival och den bästa avslutningen på sommaren! Välkommen!

 

MEDVERKANDE

ÖPPETTIDER

Gårdsplanen

Lördag den 17 augusti kl. 14-00

RESTAURANG & UTESERVERING

Lördag den 17 augusti kl. 14-22

VÄSKFÖRBUD

Väskförbud råder under dagen och kvällen.

ginmatfestival_drink
ginmatfestival_mat