skedvi-brod-bageri

Restaurangen

bondens lunch

Vecka 21

Serveras kl 11–15.

Pris 125 kr inkl knäckebröd, smör och kaffe.
Som ytterligare alternativ finns burgare (195kr).

VECKANS VEGETARISKA
Stekt och stuvad spetskål, hårdost, syrad lök och rostat bovete.

TISDAG
Pannbiff med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon.

ONSDAG
Sjömansbiff på skävevis med dijonnäs.

TORSDAG
À la Carte, lunch se meny nedan.

FREDAG
À la Carte, lunch se meny nedan.

LÖRDAG
À la Carte, lunch se meny nedan.

À la carte
Fredag-Lördag

Öppettider fredag-lördag kl 18. (Köket stänger kl 21.)

Förrätter

DUMPLING 160:-
Fyllda med fläskkött från Forsagård, serveras med consummé & krispiga grönsker med asiatisk touch.

HALV RÅBIFF 150:-
Nötkött från Pollacks Gård, tryffel och hårdost.
Går att få vegetarisk med bakad rotselleri istället för nötkött.

CHARKPLANKA 165:-
Ett urval av lokal ost och chark. Serveras med oliver, knäckebröd och marmelad.

Varmrätter

FLANKSTEK 245:-
Från Pollacks Gård med variation på rotselleri, skysås, syrad lök.
Serveras med smashed potatoes.

SMASHED BURGER 200:-
Från Pollacks Gård med cheddar, dijonnäs, silverlök, dillpickles. Serveras med pommes och vitlöksdipp.

VEGTARISK GRILLOSTBURGARE 200:-
Från Stora Skedvi Mejeri, karamelliserad lökkräm, tomat, cheddar och jalapenomajonnäs, lök och dillpickles. Serveras med pommes och vitlöksdipp.

HEL RÅBIFF 210:-
Nötkött från Pollacks Gård, tryffel och hårdost. Serveras med pommes och vitlöksdipp.
Går att få vegetarisk med bakad rotselleri istället för nötkött.

STICKY CHICKEN 185:-
Från Pungmakarbo eller vegetarisk med sticky mushroom.
Med kålsallad, kimchi, misomajonnäs och rostat bovete. Serveras med pommes.

VEGETARISK KÅLDOLME 185:-
Med svamp, smörsås, syrad lök och hårdost. Serveras med smashed potatoes.

Dessert

FRITERAD KARAMELLISERAD BRIOCHEMUNK 145:-
Med äpple serveras med vaniljglass.

VANILJGLASS 130:-
Med varma hjorton och puffat bovete.

EN KULA SORBET. 65:-

OSTTRIO 120:-
Tre sorters ost serveras med knäckebröd och marmelad.

LÖRDAGSLUNCHEN

BURGARE, NÖT / GRILLOST 200:-
På nötkött från Pollacks Gård eller grillost från Stora Skedvi Mejeri med karamelliserad lökkräm, tomat, cheddar och jalapenomajonnäs, lök och dillpickles.
Serveras med pommes och vitlöksdipp.

SMASHED BURGER 200:-
Med cheddar, dijonnäs, silverlök och dillpickles. Serveras med pommes och vitlöksdipp.

HEL RÅBIFF
HALV 150:- / HEL 210:-
Nötkött från Pollacks Gård, tryffel och hårdost. Serveras med pommes och vitlöksdipp.
Går att få vegetarisk med bakad rotselleri istället för nötkött.

SCHNITZEL 185:-
Med rostad potatis, skysås, kapris & sardellsmör.

 

skedvi_brod_hamburagre_meny

Burgare på högrev från Pollacks gård här i byn. Finns som alternativ till lunch.

h3

Goda drycker från Stjernsunds brygghus.